Incarcare Freon de la 100 LEI!!

Igenizare Auto
Contact Rapid:

Service-Montaj
Aer Conditionat
Igenizare Auto

O celula de ultrasunete produce o frecventa de 1,7Mhz transformand-o din lichid in vapori de 5 microni. Acesti vapori sunt impinsi pana la iesire din aparat fiind aspirati de sistemul de ventilare,eliminand toate impuritatile.

Tratamentul dureaza circa 20 minute, la 22 de grade C. si se opreste automat cand ajunge la nivelul minim al lichidului sau cand timpul tratamentului a luat sfarsit.

Pentru rezultate optime si mentinerea calitatii aerului pe care il respiri in masina se recomanda repetarea anuala a tratamentului.

1. Mirosuri datorită contaminării bacteriologice a sistemului de aer condiţionat
 
Problemă: Praful și polenul transportat de aer reprezintă mediul ideal pentru o creștere masivă a numărului de bacterii. Bacteriile se acumulează în sistemul de aer condiţionat. Când sistemul este pornit aceste microorganizme sunt inhalate de către pasageri. Acestea cauzează curgerea nasului, iritaţia ochilor, dureri de gât, iritarea bronhiilor și mirosuri neplăcute.
 
Soluţie: Tratament cu Aircomatic® III/Airco-Clean®
Tratamentul cu The Aircomatic® III/Airco-Clean®:
- Curăţă în întregime sistemul de aer condiţionat al autovehiculelor.
- Previne dezvoltarea microorganismelor în sistemul de aer condiţionat.
- Elimină mirosurile neplăcute din sistemul de aer condiţionat.
- Previne reacţiile alergice.
 
Conceptul complet de curăţare a tuturor sistemelor de aer condiţionat este format din lichidul Wynn´s Airco-Clean® Ultrasonic pentru autoturisme și aparatul Wynn's Aircomatic® III.
Celula ultrasonică a aparatului Aircomatic® III vaporizează lichidul Wynn´s Airco-Clean® în particule mai fine de 5 microni. Rezultatul fiind curăţarea eficientă a evaporatorului. Tratamentul nu acoperă mirosurile, ci le neutralizează și le elimină. Acest tratament complet se derulează automat, deci nu necesită niciun fel de supraveghere. De asemenea nu trebuie demontată nicio componentă.
 
2. Mirosuri interioare care nu sunt cauzate de contaminare bacteriologică.
 
Problemă: Mirosurile sunt molecule volatile de pe produse. Ele pot fi duse de aer sau se pot impregna în tapiţeria mașinii. Mirosurile neplăcute ca fumul de ţigară, mirosurile de animale și de mâncăruri, etc. pot fi foarte iritante și neplăcute. Se pot impregna în tapiţerie și pot persista ani de zile.
 
Soluţie: Tratament Aircomatic® III Ozonizer/Air Purifier
Tratamentul cu Aircomatic® III Ozonizer/Air Purifier:
- Neutralizează mirosurile neplăcute din interiorul mașinilor, care nu sunt legate de sistemul de aer condiţionat.
- Produce ozon.
 
Conceptul complet de îndepărtare a mirosurilor neplăcute din interiorul autovehiculelor este format din lichidul Wynn´s Air Purifier Ultrasonic pentru mașini și aparatul Wynn's Aircomatic® III Ozonizer. Tratamentul se efectuează în două faze:
 
Faza I: Aircomatic® III Ozonizer
Aparatul Aircomatic® III va genera un flux constant de ozon în habitaclul mașinii. Un generator de ozon din interiorul aparatului produce 20 mg de ozon/oră. Ozonul produs intră în reacţie cu substanţele care produc mirosurile neplăcute, astfel acestea din urmă sunt eliminate.
Tratamentul prezintă siguranţă completă pentru cel care folosește produsul, conducător auto, pasageri și materialele din habitaclu.
Tratamentul cu ozon începe numai dacă lichidul Wynn's Air Purifier este prezent în aparat.
 
Faza II: Air Purifier
Celula ultrasonică a aparatului Aircomatic® III vaporizează lichidul Wynn´s Air Purifier în particule mai mici de 5 microni. Acesta duce la neutralizarea completă a mirosurilor neplăcute. Wynn's Air Purifier va neutraliza și ozonul rămas, deci este sigur să folosiţi mașina după tratament.
Acest tratament complet se derulează automat, deci nu necesită niciun fel de supraveghere.
Deasemenea nu trebuie demontată nicio componentă.
Contacteaza-ne!


Contacteaza-ne!
Alte Servicii:

Ne rezervam dreptul de a modificare preturile serviciilor noastre in orice moment, fara nici un preaviz sau notificare in prealabil.

SC AMICII 2000 S.R.L. cu o experienta de 15 ani iti ofera servicii profesioniste de incarcare cu freon auto
Facebook Incarcarefreo-auto.ro
Bucuresti | Romania | 0761 004 477 | office@incarcarefreon-auto.ro