Incarcare Freon de la 100 LEI!!

Contact Rapid:

Service-Montaj
Aer Conditionat




Incarcare Freon Auto R134a si R1234YF - HFO1234yf !


Service-ul nostru detine aparate profesionale care permit selectarea exacta a marcii si modelul autoturismului pentru care dorim sa facem operatiunea de verificare si incarcare cu freon, cantitatea de freon cat si de ulei necesara functionarii corecte a instalatiei, dar si identificarea eventualelor pierderi.

Pentru incarcare cu freon auto, este recomandat sa apelam la specialisti.

Operatiunea de incarcare cu freon se face doar dupa ce instalatia a fost testata cu aparatele profesionale, pe care le detinem ( TEXA KONFORT 670 EVOLUTION si TEXA 707R -cele mai complexe si complete aparate profesionale de incarcare cu freon auto R134a si R1234YF - HFO1234yf) de incarcare freon, care initial curata instalatia, o testeaza verificand eventuale scurgeri sau rasuflari de freon iar apoi se trece la faza de incarcare freon auto daca testele sunt bune.


Incarcare Freon auto R134a si R1234yf, Verificare si Reparatii - sisteme de climatizare sau aer conditionat auto

S.C. Amicii 2000 S.R.L.- incarcare cu freon auto R134a si R1234YF - HFO1234yf, verificare si reparatii sisteme de climatizare sau aer conditionat auto.

Cum functioneaza sistemul de climatizare?

Climatizarea este un sistem complex, cuprins dintr-un circuit de aer si dintr-un circuit inchis de agent refrigerant (bucla de climatizare). Obectivul acestui sistem este de a scoate caldura din aerului care intra in habitaclu (la trecerea prin evaporator). In consecinta, aceasta caldura este restituita in aerul exterior, sub capota motorului (la trecerea prin condensator).

Petru realizarea acestui lucru, climatizarea utilizeaza in circuitul inchis, un principiu fizic simplu: Fluidul refrigerant (freonul) absoarbe caldura prin trecerea din starea lichida in starea gazoasa si elibereaza cadura la tecerea din starea gazoasa in starea lichida.
In circulatia in interiorul buclei de climatizare, fluidul refrigerant trece succesiv din stare gazoasa in stare lichida. Aceste schimbari de stare ale fluidului permit la nivelul circuitului de aer:

 

Servicii impecabile de incarcare freon pentru masina dumneavoastra !

Sezonul cald se apropie, iar soferii cauta cele mai bune oferte de incarcare freon de pe piata. Masinile care au aer conditionat necesita o intretinere regulata, astfel incat sa fie evitate problemele si defectiunile cu care soferii se pot confrunta la un moment dat. Exista numeroase situatii in care sistemul de climatizare al masinii poate pierde freon, caz in care el trebuie reumplut si verificat la un service autorizat.
Cele mai bune preturi pot fi gasite inainte de inceperea verii, iar de ele pot profita toti soferii. Oferim servicii foarte bune la incarcare freon pentru orice model de masina. Cei care verifica scurgerile de freon folosesc diferite aparate electronice pentru diagnoza si eventuale reparatii ale sistemului de climatizare. Pot exista si situatii in care freonul sa se piarda chiar in cateva luni, treptat si sigur, prin porii care apar in circuitul sistemului de climatizare.
 
Atunci cand vrei sa remediezi aceste probleme, este important ca mai intai sa faci o diagnoza a sistemului de climatizare. Orice tip de incarcare freon se efectueaza in conditii sigure, la costuri optime pentru orice sofer. Prin folosirea unor substante speciale, scurgerile de freon sunt detectate imediat, fara a fi nevoie de demontarea intregului sistem.
S-a constatat ca sistemul de aer conditionat al unei masini pierde anual aproximativ 15 % din cantitatea de freon prezenta in intreaga instalatie. Astfel, verificarea masinii si a acestei instalatii trebuie sa se faca in fiecare an pentru a descoperi la timp posibilele scurgeri si probleme legate de aerul conditionat. Pentru a incarca asa cum trebuie cu freon auto instalatia, cei care executa operatiunea se specializeaza in astfel de lucrari si sunt pregatiti pentru a putea remedia defectiunile oricarui tip de masina.
Aparatura profesionala utilizata in cadrul procesului de incarcare freon se remarca prin performante extraordinare datorita carora reusim sa oferim tuturor clientilor nostri cele mai bune servicii la costuri optime. Timpul este foarte important pentru noi toti si nu dorim sa ii facem pe clientii nostri sa astepte prea mult. Ei pot opta si pentru o programare facuta in prealabil, insa chiar si atunci cand vin direct la noi, ne straduim sa le oferim servicii prompte, de calitate ridicata.
Asiguram toata gama de servicii necesare pentru sistemul de aer conditionat al oricarei masini. Scurgerile sunt verificate inclusiv prin injectarea unor substante de contrast profesionale, iar folosirea luminii ultraviolete reprezinta un alt avantaj al acestei proceduri executate impecabil.

De ce sa alegi serviciul nostru de incarcare freon auto?

Prin serviciul nostru de incarcare freon auto le oferim tutror soferilor posibilitatea de a sta fara griji pe tot parcursul verii, atunci cand temperatura este insuportabila in orase si chiar in afara acestora. Succesul operatiunilor pe care noi le executam este garantat, caci folosim echipamente de calitate superioara, expertii pe care ii avem angajati depunand toate eforturile pentru fiecare problema ce necesita rezolvare. Verificarile ulterioare pentru cientii care incarca instalatia cu freon la noi beneficiaza de reduceri mari sau sunt chiar gratuite in anumite cazuri.
Pentru o incarcare freon auto de succes, este importat ca intreaga instalatie sa fie intretinuta la cei mai buni parametri si sa fie igienizata. Adesea, particulele de mizerie si de praf afecteaza buna functionare a instalatiei de aer conditionat a unei masini. Igienizarea corespunatoare a acestei instalatii ajuta inclusiv la evitarea formarii unor mirosuri neplacute in masina atunci cand aerul conditionat este pornit.
Soferii pot opta pentru pachete complete de servicii in aceasta privinta, igienizarea si incarcarea cu freon auto fiind mai ieftine daca sunt executate la pachet. Trebuie sa stiti ca, oricum, la un moment dat, veti avea nevoie de ambele servicii si este mai avantajos pentru dumneavoastra daca le achizitionati la pachet la timpul potrivit. Igienizarea este importanta si pentru ca ajuta la distrugerea bacteriilor care pot fi prezente in sistemul de racire si ajung, in cele din urma, in masina dumneavoastra.
Iarna este un moment foarte bun sa mergeti cu masina la un service pentru a efectua aceste operatiuni de curatare, diagnostic si incarcare freon auto. Atunci, preturile sunt mai scazute, ofertele promotionale sunt abundente, iar soferii nu se inghesuie in service-uri pentru a-si repara sau incarca instalatia de aer conditionat a masinii lor.
Serviciile noastre sunt oferite in conditii de transparenta maxima. Fiecare client care vine la noi pentru servicii de incarcare freon auto stie foarte clar inca de la inceput ce costuri implica intreaga operatiune. Daca este nevoie de ceva suplimentar, clientii vor fi instiintati si au posibiitatea de a refuza efectuarea acestui serviciu, in cazul in care nu doresc sa plateasca mai mult.
O astfel de interventie de incarcare freon auto este recomandata o data la doi ani si ajuta la mentinerea unei functionari optime a masinii dumneavoastra. In cele mai multe cazuri, este mai bine sa preveniti defectiunile majore decat sa va apucati de reparatii costisitoare ce trebuie facute la un moment dat, mai tarziu.
Chiar si atunci cand afara este racoare, este recomandat, din cand in cand, sa porniti aerul conditionat al masinii. In acest fel ii veti asigura o functionare foarte buna si eficienta si ii veti face rulajul necesar. Este important de stiut ca sistemul de climatizare al unei masini nu este folosit exclusiv in timpul verii. cu ajutorul lui reusim sa dezaburim parbrizul si geamurile din interior, astfel incat sa avem vizibilitate foarte buna in orice conditii de temperatura. El poate fi utilizat si la incalzirea in interiorul masinii, in timpul iernii.
Este important a alegeti un service autorizat pentru incarcare freon auto si sa va asigurati ca beneficiati inclusiv de garantie pentru lucrarile si operatiunle executate la masina dumneavoastra. Daca nu veti merge la timp cu masina pentru astfel de controale, veti constata ca ea va consuma mai mult tocmai din cauza functionarii necorespunzatoare a instalatiei de climatizare sau a celei de aer conditionat. Cu siguranta, atunci cand sunteti la zi cu toate verificarile, masina pe care o folositi atat de des nu va avea defecte si va functiona asa cum va doriti, indiferent de temperatura de afara.

Freon auto la cel mai bun pret de pe piata !

Masina dumnevoastra merita tot ce-i maI bun, iar pentru a va asigura ca ea nu are probleme, trebuie sa va ocupati de fiecare componenta a acesteia. Noi va asiguram, in primul rand, o diagnoza completa a sistemului de aer conditionat al masinii. Putem identifica orice tip de defectiune, fie ca e vorba de defectiuni mecanice, fie ca e vorba de defectiuni electronice ale sistemului de racire, operatiune urmata, bineinteles, de cea de incarcare cu freon auto.
Astfel, premergator opratiunii de incarcare cu freon auto, noi indepartam inclusiv umiditatea din sistemul de aer conditionat al fiecarei masini. De asemenea, in sistem este introdusa cantitatea necesara de ulei, conform indicatiilor fiecarui producator auto. Dupa ce toate etapele sunt finalizate, efectuam si o testare riguroasa a intregului sistem, astfel incat sa ne asiguram ca el functioneaza la parametri normali.
Ca experti, noi recomandam pornirea instalatiei de aer conditionat a unei masini la fiecare 2 saptamani. Prin aceasta procedura veti evita si posibilele scurgeri de freon, iar intreaga instalatie va fi lubrifiata la parametri optimi de fiecare data, fiind gata de folosire in orice moment al zilei. In cazul instalatiilor de aer conditionat, intregul sistem trebuie sa fie etans pentru a nu permite aparitia scurgerilor de orice natura.
Nu lasam nimic la voia intamplarii si ne aiguram de fiecare data ca lichidele uzate si neconforme sunt eliminate din instalatia masinii dumneavoastra, ele fiind inlocuite cu unele noi. Pierderea de etanseitate in vid este o problema pe care o prezinta uneori masinile, iar de remedierea ei depinde succesul intregii operatiuni de incarcare cu freon auto.

Cum sa iti intretii masina - alege acum cel mai bun serviciu de incarcarefreon auto !

Mai devreme sau mai tarziu, orice masina are nevoie de reparatii si suntem nevoti sa le facem. Ne referim aici la probleme mecanice, electrice sau la unele legate de sistemul de climatizare cu care ea este dotata. Un serviciu bun de incarcarefreon auto va ajuta sa mentineti starea tehnica a masinii dumneavoastra la un nivel ridicat, oriunde ati calatori cu ea, indiferent de distanta parcursa cu aceasta.
Toate componentele masinii sunt interconectate si depind una de alta atunci cand intregul sistem trebuie sa dea randament foarte bun si sa asigure un consum optim, conform indicatiilor date de fiecare producator in parte. Masinile necesita verificari anuale, schimbarea filtrului de ulei, a fltrului de aer si a celui de aer conditionat, alaturi de schimbarea filtrului de polen si de efectuarea operatiunii de incarcarefreon auto.
Uzura pieselor ei si intretinerea masinii depind de mediul in care ea este folosita si de distanta parcursa atat in oras, cat si in afara orasului. Intretinerea regulata este mai ieftina decat reparatiile facute atunci cand se defecteaza o piesa sau e nevoie, in cel mai rau caz, de inlocuirea unei componente importante.
Ofertele de incarcarefreon auto sunt abundente in marile orase din tara noastra, insa nu toate ofera preturi optime la o calitate ridicata a serviciilor prestate. Instalatia de aer conditionat a masinii necesita o atentie speciala din partea dumneavoastra. Verificarile se fac mereu la service-uri autorizate, dotate cu aparatura speciala si performanta folosita de specialisti cu o experienta indelungata in domeniu. Daca nu intretineti masina asa cum trebuie, veti observa, dupa o anumita perioada, ca ea functioneaza mai greu si consuma mai mult combustibil decat ar trebui sa consume in mod normal. Totul se va rasfrange, din aceasta cauza, asupra bugetului dumneavoastra personal. Dat fiind faptul ca pretul combustibilului este destul de ridicat, orice sofer vrea sa plateasca mai putin pentru reparatii si pentru incarcarefreon auto.

Intretine-ti masina la cele mai inalte standarde si apeleaza la incarcarefreon-auto.ro

Intretinerea unei masini la incarcarefreon-auto.ro necesita masuri si tratamente speciale care trebuie luate pentru a putea sa ii asigurati o functionare ireprosabila. Trebuie sa fii mereu constient de faptul ca incarcarea cu freon a instalatiei de aer conditionat este inevitabila deoarece pot aparea oricand scurgeri in aceasta parte a masinii si pe conductele respective. Invechirea masinii duce la uzarea tuturor acestor componente, ele fiind inlocuite sau reparate, de la caz la caz.
Pentru ca masina sa nu aiba defectiuni majore, e necesar sa ii faci revizia tehnica la timp, de fiecare data, si sa anticipezi ceea ce poate fi in neregula ce ea. Nu trebuie sa ratezi nicio revizie sau verificare a instalatiei de aer conditionat si ai nevoie de un serviciu de calitate precum incarcarefreon-auto.ro atunci cand vrei sa se execute o incarcare freon auto conform normelor tehnice impuse de producator.
Pentru o intretinere corespunzatoare a instalatiei de aer conditionat, e bine de stiut ca filtrul de habitaclu necesita inlocuire anuala sau la fiecare 15.000 de km parcursi cu masina. In plus, e nevoie de tratamente speciale antiseptice prin care sunt eliminate bacteriile si posibilele pericole pe care microorganismele de diverse tipuri le aduc din exterior in masina.
In cadrul operatiunii de intretinere a instalatiei se executa si procese tehnice precum scoaterea cantitatii de freon auto din instalatie si reciclarea acestuia, urmand ca acest agent sa fie inlocuit cu unul nou, care sa indeplineasca toate cerintele de calitate. Specialistii nostri vor umple instalatia cu freonul si cu uleiul necesar atunci cand ea este golita complet. Toate conductele si gurile de aerisire ale sistemului sunt curatate temeinic si deparazitate. Astfel, cei din interiorul masinii nu vor mai fi expusi la microbi si bacterii daunatoare.
La incarcarefreon-auto.ro vei gasi mereu servicii de top, adaptate nevoilor tale si masinii pe care o detii. Iti poti configura singur serviciile de care vrei sa beneficiezi si ai mereu asistenta de specialitate din partea unor experti in domeniu. Avem grija de masina ta si ne preocupa, in primul rand, multumirea fiecarui client pe care il avem.
Stim ce ii trebuie fiecarei masini, iar aici, la incarcarefreon-auto.ro poti avea incredere ca gasesti absolut de fiecare data ceea ce iti trebuie pentru instalatia de aer conditionat a masinii tale. Avem solutii pentru orice problema, putem incarca orice instalatie cu freon auto si suntem flexibili in relatia cu fiecare client, astfel incat sa cladim o relatie de incredere, de lunga durata. Incearca serviciile noastre si vei vedea ca nu ai motive de regret.




Contacteaza-ne!
Alte Servicii:

Ne rezervam dreptul de a modificare preturile serviciilor noastre in orice moment, fara nici un preaviz sau notificare in prealabil.

SC AMICII 2000 S.R.L. cu o experienta de 15 ani iti ofera servicii profesioniste de incarcare cu freon auto
Facebook Incarcarefreo-auto.ro
Bucuresti | Romania | 0761 004 477 | office@incarcarefreon-auto.ro